Kayseri'de adliyeye sevk edilen ’Bylock’ kullanıcısı 63 kişiden 8’i tutuklandı

Kayseri'de adliyeye sevk edilen ’Bylock’ kullanıcısı 63 kişiden 8’i tutuklandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde ’Bylock’ kullanıcısı olduğu tespit edilen esnaf ve çeşitli meslek gruplarından gözaltına alınan ve geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen 63 kişiden 8’i tutuklandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz günlerde ’Bylock’ kullanıcısı olduğu tespit edilen esnaf ve çeşitli meslek gruplarına yönelik operasyon yapılmış ve çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki ifadelerinin ardından gözaltında bulunan 63 kişi, dün geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilmişti.

Adliyeye sevk edilen 63 kişiden Sıddık İ., Alparslan K., Turan B., Mithat E, Mehmet U., Salim G., Mustafa D. ve Habib S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYSERİ/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN