Kayseri'de işadamlarına yönelik FETÖ operasyonu: 9 gözaltı kararı

Kayseri'de işadamlarına yönelik FETÖ operasyonu: 9 gözaltı kararı

Kayseri’de yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturmasında 9 iş adamı hakkında gözaltı kararının verilmesinden sonra operasyon başlatıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY Terör Örgütüne Üye Olmak ve Terörizmin Finansmanı’ suçunu işledikleri değerlendirilen esnaf ve iş adamlarından oluşan şüphelilere yönelik olarak operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda A.B., A.O.B., N.K., İ.H.G., N.B., N.K., S.G. ve S.Ü. isimli şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

KAYSERİ/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN