Kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını vurup intihar etti

Kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını vurup intihar etti

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Handan B.'yi 'konuşacağız' diyerek ormanlık alana götüren Yusuf U., kız arkadaşını tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir’de yaşayan ve bir fabrikada çalışan Yusuf U. ve kız arkadaşı olduğu iddia edilen 23 yaşındaki Handan B., arabayla Bozüyük Bozalan mevkisine geldi. İddiaya göre, Handan B.'nin ayrılmak istediğini söylemesi üzerine Yusuf U., 'konuşacağız' diyerek Handan B.'yi buraya getirdi.

KIZ ARKADAŞINI TABANCAYLA VURDUKTAN SONRA İNTİHAR ETTİ

Daha sonra sevgilisini ayrılmaktan vazgeçiremeyen Yusuf U. önce tabancayla sevgilisini, ardından da kendisini vurarak intihar etti.

KÖYLÜLER EKİPLERE BİLDİRDİ

Bozalan köyüne yakın bir alanda gerçekleşen olayı duyan köylüler durumu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdiler. Olay yerine ulaşan ekipler tarafından her iki şahsın da hayatını kaybettiği tespit edildi.

ÇANTASINAN MEKTUP ÇIKTI

Olay sonrasında yapılan incelemede Yusuf U.’nun çantasından bir mektup çıktığı kaydedildi. Yusuf U. ve Handan B.'nin cansız bedenleri Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Bozüyük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Şahısların kesin ölüm nedenlerinin belirlenebilmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.

Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN