Kepez’den çocuklara müjde

Kepez’den çocuklara müjde

Kepez Belediyesi’nin çocukları sinema ile buluşturan 2. Çocuk Filmleri Festivali, yoğun ilgiden dolayı 30 Mayıs tarihine kadar uzatıldı.

Kepez Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Çocuk Filmleri Festivali 17 Nisan Salı günü start aldı. Çocukları hem sinema ile buluşturmak, hem de yeni arkadaşlıklar edinme kapılarını aralayan Çocuk Filmleri Festivali, Antalya’da farklı günlerde ve farklı noktalarda gerçekleştiriliyor. Kapılarını Erasta AVM sinemalarında çocuklara açan 2. Çocuk Filmleri Festivali, Özdilek AVM, Agora AVM, Deepo AVM ve Varsak Sinema Salonlarında devam ediyor. 30 Nisan’a kadar devam etmesi planlanan festival, çocukların yoğun ilgi göstermesinden dolayı 30 Mayıs tarihine kadar uzatıldı.

Kepez’in 2. Çocuk Filmleri Festivali uzatıldı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 30 Nisan’a kadar yapılması planlanan 2. Çocuk Filmleri Festivaline çocukların yoğun ilgi gösterdiğini ve bundan dolayı festival süresini 30 Mayıs tarihine kadar uzattıklarını söyledi. Sosyal projelere çocuk ve gençlerin büyük ilgi gösterdiğini belirten Başkan Tütüncü, “Hem eğitim, hem de sosyal faaliyetler açısından belediyemizin tüm imkanlarını yarınımızın geleceği çocuklarımız için seferber ediyoruz” dedi.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN