Kevin Grosskreutz sezonu kapattı

Kevin Grosskreutz sezonu kapattı

Galatasaray'ın eski futbolcusu Kevin Grosskreutz, sakatlığı sebebiyle yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart’ta forma giyen Kevin Grosskreutz’un 6 ila 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Stuttgart Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, dün Ingolstadt ile 3-3 berabere kaldıkları maçta sakatlanan 27 yaşındaki futbolcunun, sağ bacağında kas yırtılması tespit edildi. Sezon ortasında Galatasaray’dan transfer edilen Grosskreutz’un, 6 ila 8 hafta futbol oynayamayacağı bilgisi verildi.

Stuttgart Teknik Direktörü Jürgen Kramny, sağ bek pozisyonunda oynayan futbolcunun, takıma çabuk uyum sağladığını belirterek, sakatlığının kendileri için üzücü bir haber olduğunu belirtti.

'GERİ DÖNECEĞİM'

Grosskreutz da sosyal paylaşım sitesi Instagram’daki hesabından "İkinci yarı benim için bitti ancak geri döneceğim" değerlendirmesini yaptı.

Galatasaray Kulübü'nün, sezon başında Borussia Dortmund’dan 1,5 milyon avro karşılığında transfer ettiği Grosskreutz'un, FIFA Transfer Eşleştirme Sistemi’nde yaşanan imza problemi nedeniyle lisansı çıkarılamamıştı.

Ligin ilk yarısında hiçbir resmi karşılaşmada forma giyemeyen Alman oyuncu, ara transfer döneminde Stuttgart ile anlaşmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN