Kiler Markette ayrılma hakkı fiyatını açıklandı

Kiler Markette ayrılma hakkı fiyatını açıklandı

Kiler Market Genel Kurulunda dışarıya satılması planlanan stok, gayrimenkul ve şirket araçlarının satışına şerh düşenlere tanınan ayrılma hakkı fiyatı 3,2842 TL

[Karar]

Kiler Market 19 Haziran 2015 tarihinde yapılan Genel Kurulda Dışarıya satılması planlanan stok, gayrimenkul ve şirket araçlarının satışına şerh düşen pay sahiplerine yönelik SPK'nın "Ayrılma Hakkı Tebliği"nin kabul edildiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada bahsi geçen;

"Bahsi geçen Genel Kurul'a katılıp muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerimiz 1 TL nominal değerli bir pay için 3,2842 TL ayrılma hakkı fiyatı üzerinden ayrılma hakkını kullanabilecektir. Ayrılma hakkı Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığı ile kullandırılacak olup ayrılma hakkı kullanımına ilişkin süre 26 Haziran 2015 Cuma günü başlayacak, 09 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 17:00 itibariyle sonlanacaktır." denildi.

Kiler Market CarrefourSA ya satılıyor

Kiler Alışveriş 15 Mayıs günü kamuoyuna açıkladığı bilgiye göre CarrefourSA'ya satış konusunda anlaşma imzalandığını bildirmişti. Yapılan açıklamada bir hissenin satış fiyatı olarak ise 3,7541 TL olarak belirlendiği açıklanmıştı. 

Böylece bir süre sonra CarrefourSA'ya 3,7541 TL'den satılacağı açıklanan hisseden çıkış fiyatı ise (ayrılma fiyatı) 3,2842 TL olarak belirlenmiş oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN