Kılıçdaroğlu, Muhittin Böcek'i ikinci kez ziyaret etti: En kısa sürede görevinin başına dönecek

Kılıçdaroğlu, Muhittin Böcek'i ikinci kez ziyaret etti: En kısa sürede görevinin başına dönecek

Kılıçdaroğlu, aylardır Kovid-19 ile savaşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ikinci kez ziyaret etti: Sağlığı gayet iyi. İnşallah kısa süre içerisinde taburcu olacak, görevinin başına dönecek.

Kovid-19 tanısıyla tedavi gören ve birkaç ay önce yoğun bakımdan çıkarılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, Böcek ile görüşmesini anlattı. 

Kılıçdaroğlu "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımızın sağlığı gayet iyi. İnşallah kısa süre içerisinde taburcu olacak, görevinin başına dönecek" dedi. 

"BAŞKANIN MORALİ GAYET YERİNDE"

Hastanede görev yapan, hizmet veren bütün sağlık çalışanlarına teşekkür eden Kılıçdaroğlu, "Günün 24 saati çalışıyorlar, emek harcıyorlar. Başkan için de özel olarak her türlü ilgiyi gösteriyorlar. Başkanın morali gayet yerinde. Sohbet ettik, espri yaptık." dedi.

01-006.jpg

Kılıçdaroğlu, Böcek ile ne konuşulduğu yönündeki soruya  "Yürüyüşe çıkacağımızı söyledik. Yemek ısmarladığı zaman ne kadar memnun olduğumu ifade ettim. Güzel bir sohbetimiz oldu" cevabını erdi.

NE OLMUŞTU?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos'ta yaptığı paylaşımla Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuştu. 

Böcek, sağlık durumu kötüleşince 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesine alınmış, 24 Eylül'de de Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN