Kılıçdaroğlu'ndan 2019 mesajı: Sağ sol yok, yan yana olmak var

Kılıçdaroğlu'ndan 2019 mesajı: Sağ sol yok, yan yana olmak var

Eskişehir'de konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2019 seçimlerini işaret ederek, "2019'da sağ-sol yok, demokrasiden yana olmak var" dedi

Kadın kardeşlerime seslenmek isterim, 2019'daki başarı büyük ölçüde sizin başarınız olacak. Siz her eve gideceksiniz, demokrasi diyeceksiniz, iş, aş, ekmek diyeceksiniz.

EGE ADALARI AÇIKLAMASI: "RAHMELİ ECEVİT KIBRIS'TA NASIL ALDIYSA, AYNI ŞEKİLDE ALACAĞIZ"

Ege adaları, 18 adamız ve 1 kayalığımız işgal edilmiş vaziyette. Hiçbir sözleşmede 18 adanın Yunanistan'a ait olduğuna dair hiçbir belge bilgi yok. Adamlar işgal etmiş. Biz milliyetçiyiz diye ortalıkta geziyor. Neden sesini çıkarmıyorsun? Süleyman Şah'ın türbesini kaçırdılar. Bugün bekledim gene tık yok. Yunanistan Savunma Bakanı bana cevap veriyor 'gel de al' diyor. Dün söyledim, yine söyleyeyim, 2019'da geleceğiz, 18 adayı da o kayalığı da senin elinden alacağız. Rahmetli Ecevit nasıl Kıbrıs'a gittiyse aldıysa, aynı şekilde geleceğiz, alacağız. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN