Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 5 kuruşluk dava

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 5 kuruşluk dava

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sen ne yüzsüzsün, terbiyesiz herif" ifadeleri nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 5 kuruşluk dava açacak.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bugünkü konuşmasındaki sert sözleri nedeniyle beş kuruşluk tazminat davası açıyor. Erdoğan, Kılıçdaroğlu için "Sen ne yüzsüzsün, terbiyesiz herif" ifadelerini sarf etmişti. 

Dava dilekçesinin yarın ya da cuma günü Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na sunulması bekleniyor. 

Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı üzerine, bugünkü hakaretleri nedeniyle Erdoğan hakkında, Yine 5 paralık dava açıyoruz. Kılıçdaroğlu’nun muhataba biçtiği değer gereğince,  ‘Şehitlerin sorumlusu Erdoğan’dır’ eleştirisinin haklılığını da ispatlayacağız” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN