Kılıçdaroğlu'ndan kazanamayan adaylara Binali Yıldırım görevi

Kılıçdaroğlu'ndan kazanamayan adaylara Binali Yıldırım görevi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da ilçe seçimlerini kaybeden adayları 23 Haziran'da Binali Yıldırım'ın oy oranını geçmeleri durumunda kazanmış sayacağını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen cumartesi günü 31 Mart seçimlerinde İstanbul’un ilçelerinden aday olan ve kazanamayan belediye başkanları ile bir araya geldi.

KAZANMIŞ SAYACAĞIM

Kampanya sürecine ilişkin bilgi alan Kılıçdaroğlu’nun başkan adaylarına, “İlçelerinizde Binali Yılıdırım’ın oyunu geçtiğinizde sizleri ilçeleri kazanmış olarak sayacağım. Hepinizin çalıştığını biliyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu’nun başkan adaylarına saha çalışmaları hakkında neler yapıldığını sorduğu ve “Aday olduğunuz ilçelerde yaptığınız çalışmaları İl Başkanı vasıtasıyla yakından takip ediyorum. İlçelerinizde Binali Yıldırım’a karşı Ekrem İmamoğlu’na çıkan oyları artırdığınız zaman sizlerinde ilçeleri kazanmış olduğunuzu kabul edeceğim.

İKİ KAT FAZLA ÇALIŞIN

Hepinizden ilk günkü gibi iki kat daha fazla çalışmanızı istiyorum. Elimizden alınan 31 Mart seçimlerinin başarısını bir kez daha sağlamanızı bekliyorum ve rövanşı alacağınızdan eminim” dediği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu’nun çalışanla çalışmayanlar hakkında İl Başkanından rapor aldığını söylediği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN