Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine talimat: KOBİ'lerin sorunlarına çözüm getirin

Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine talimat: KOBİ'lerin sorunlarına çözüm getirin

Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla CHP milletvekilleri, Türkiye genelinde KOBİ'leri ziyaret edecek. Daha önce sorunları dinleyen milletvekilleri, bu kez çözüm programı sunacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla CHP milletvekilleri, 8 Ekim ile 28 Ekim arasında KOBİ'leri ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Bu kapsamda hazırlanan raporlar, partinin grup toplantısında ve genel merkez politikalarında geniş yer buldu. Bu çerçevede CHP Genel Merkezi, KOBİ sorunlarının çözüm programı hazırladı ve broşür olarak bastırdı.

81 İLİ TEK TEK DOLAŞACAKLAR

CHP milletvekilleri bir önceki ziyarette sorunlarını not ettikleri KOBİ'leri bu kez kısa, orta ve uzun vadede hazırlanan çözüm programını anlatmak için ziyaret edecek.

Milletvekilleri bu kapsamda 28 Kasım-7 Aralık arasında yeniden 81 ili dolaşacak.

"İKTİDAR SAHAYA ÇIKAMIYOR, KONUŞAMIYOR"

Kılıçdaroğlu, KOBİ'lere yönelik çözüm programı hakkında Meclis Grup Toplantısı'nda da konuşmuştu. 

Geçen hafta 81 ile giden milletvekillerinin hazırladığı KOBİ raporlarını özetlediğini, onların ağzından, yaşanan sorunları ve çözümleri dile getirdiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Çözümleri neden ifade ediyoruz, anlatıyoruz? İktidar sahaya çıkamıyor, konuşamıyor. Milletvekilleri sahaya çıkamıyor. Çünkü hepsi protesto ediliyorlar. 'Bizi mahvettiniz.' diyorlar. O zaman görev bize düşüyor" demişti.

Kılıçdaroğlu, 81 ile giden milletvekillerinin ticaret odası, sanayi odası, ziraat odası, meslek kuruluşları, kanaat önderleri ve tüm kesimlerle görüştüğünü söyleyerek, "Arkadaşlarımızı şimdi görevin ikinci etabı bekliyor. Geçen hafta anlattığım çözümleri, yine 81 ile gideceğiz, yine aynı kişilerle konuşacağız. Bu kez sadece çözümlerimizi anlatacağız. Atladığımız bir çözüm varsa, 'Şunu da ilavet etmeniz gerekir.' diye bir çözüm önerilirse onu da alacağız" ifadelerini kullanmıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN