Kılıçdaroğlu'ndan Mısra Öz'e destek: 1015 gün oldu, adalet yerini bulmadı

Kılıçdaroğlu'ndan Mısra Öz'e destek: 1015 gün oldu, adalet yerini bulmadı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Çorlu tren faciasında oğlunu kaybeden Mısra Öz'ün yoğun bakımda olduğunu belirterek Twitter'dan paylaşım yaptı: 1015 gün oldu. Çorlu Tren Kazasında adalet yerini bulmadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorlu tren faciasında oğlu Oğuz Arda Sel'in annesi Mısra Öz'ün yoğun bakımda olduğunu hatırlatarak Twitter'dan mesaj yazdı:

"Mısra Öz yoğun bakımda. Dünyadaki en büyük acı evlat acısı. Oğlunu kaybettiğinden beri istisnasız her gün yazdı, konuştu, haykırdı. Şimdi yaşam mücadelesi veriyor, onun yerine ben yazayım. 1015 gün oldu. Çorlu Tren Kazasında adalet yerini bulmadı."

KILIÇDAROĞLU'NDAN 'GEÇMİŞ OLSUN' TELEFONU

Öte yandan Kılıçdaroğlu, Mısra Öz'ün babası Mehmet Öz'ü telefonla aradı.

Öz'ün tedavisi süreci ile ilgili bilgi alan Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kılıçdaroğlu ayrıca Çorlu'daki tren kazası nedeniyle "1015 gündür sürdürdüğü adalet mücadelesinde, Öz ailesinin yanlarında olduklarını" vurguladı.

NE OLMUŞTU? 

İstanbul'da hastaneye kaldırılan Mısra Öz, 12 Nisan'da sosyal medya hesabından "Dün solunum sıkıntısı nedeniyle hastaneye yatırıldım. Oksijen desteği olmadan nefes alamıyorum" paylaşımı yapmıştı.

Babası Mehmet Öz de kızının durumu ile ilgili "Mısra Öz yoğun bakımda. Oğlunu kaybettiğinden beri istisnasız her gün yazdı, konuştu, haykırdı. Şimdi yaşam mücadelesi verirken yazamadığı için biz yazalım. Hastaneden yorgun ve karışık duygular içerisinde eve geldim şu an toparlanabildim.

Kızıma dua ve iyi dileklerde bulunan tüm insanlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Kızım güçlü ve azimlidir. Doktorlarımızın çabaları, sizlerin duaları ile sağlığına kavuşacaktır" açıklaması yapmıştı.

Öz'ün yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN