Kim Kardashian soygundan sonra kendi kabuğuna çekildi

Kim Kardashian soygundan sonra kendi kabuğuna çekildi

Geçtiğimiz haftalarda Fransa'nın başkenti Paris'teki bir rezidansında soyguna uğrayan Kim Kardashian eski günlerine geri dönemedi. Kendi kabuğuna çekilmiş basından uzak yaşamayı tercih eden Kardashian, hayranlarını çok şaşırttı.

Soygun olayı sonrası yaşadığı travmayı atlatamadığı için ortalarda görünmeyen ve evine kapandığı öğrenilen Kim Kardashian, eşi Kanye West'in konserinde ortaya çıktı.

Eşinin Inglewood’da verdiği konsere giden 36 yaşındaki magazin yıldızının, kameralardan gizlenmeye çalışması ve konser alanını arka kapıdan terk etmesi dikkati çekti.

Kıyafetleriyle ve gösterişli görüntüsüyle tanınan Kardashian, bu kez makyajsız haliyle objektiflere yakalandı. Milliyet'in haberine göre ünlü isim, eşi ile birlikte konser alanını terk ederken, bindikleri otomobilde yüzünü kameralardan gizlemeye çalıştı.

Kim Kardashian'ın, konser sırasında hiç fotoğraf çekmemesi ve sosyal medyadan paylaşım yapmaması da şaşkınlık yarattı.

16-10/26/kim

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN