Kırıkkale'de DEAŞ operasyonu: 13 tutuklama

Kırıkkale'de DEAŞ operasyonu: 13 tutuklama

Kırıkkale'de Emniyet Ekiplerinin DEAŞ terör ögütü üyelerine yönelik 7 ayrı eve yaptığı eş zamanlı operasyonda 13 kişi sevke edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, yapılan istihbarat çalışmaları kapsamında Kırıkkale'nin farklı semtlerinde oturdukları belirlenen DEAŞ üyesi oldukları belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenledi. Ele geçirilen 13 zanlı, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alındı. Zanlılar, haklarında başlatılan işlem sonrası yapılan sorgulamalarından sonra adliyeye sevk edildiler. DEAŞ üyesi oldukları belirlenen Irak uyruklu 13 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kırıkkale'nin Hıcılar Beldesi'ndeki F Tipi Ceza Evi'ne gönderildiler.

17-03/30/d1

17-03/30/d2

17-03/30/d3

KIRIKKALE/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN