Kırıkkale'de FETÖ operasyonu: 10 polis tutuklandı

Kırıkkale'de FETÖ operasyonu: 10 polis tutuklandı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince FETÖ'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden aralarında emniyet müdür ve amirinin de bulunduğu 10 polis tutuklandı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda FETÖ/PYD yapılanmasına yönelik yapılan operasyon sonucu 14 Emniyet mensubu gözaltına alındı. Aralarında 4'üncü sınıf emniyet müdürü ve emniyet amirlerinin de bulunduğu 14 polis, 3 gün süren ifadelerinden sonra adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 4'üncü sınıf emniyet müdürü U.A., A.A., emniyet amiri Ç.D., polis memurları Ö.Ü., İ.T., Y.Ç., H.Ş., Y.Ş., S.K. ve Ö,H. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp, Keskin cezaevine gönderildi. H.K. savcılık tarafından, S.A., L.B. ve H.A. ise Adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN