Kısıtlamasız ilk cumartesi... İstanbul'da duraklar doldu

Kısıtlamasız ilk cumartesi... İstanbul'da duraklar doldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kontrollü normalleşme kararlarını açıklamasından sonra İstanbul'da kısıtlamasız ilk cumartesi gününde duraklar doldu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "yerinde karar" dönemi çerçevesinde açıklanan kontrollü normalleşme kararları gereğince İstanbul için sadece pazar günü devam etmesine karar verildi.

istanbulda-kisitlamasiz-ilk-cumartesi-duraklarda-yogunluk-1383-dhaphoto1.jpg

DURAKLAR DOLDU

Böylelikle bugün İstanbul ilk kısıtlamasız cumartesi gününe uyandı. İstanbul'da kısıtlamanın kaldırılmasının ardından işe gitmek için evlerinden çıkanlar otobüs ve minibüs duraklarına geldi. Kısıtlamanın kalkmasıyla duraklar doldu.

istanbulda-kisitlamasiz-ilk-cumartesi-duraklarda-yogunluk-1383-dhaphoto5.jpg

DENETLEMELERE DEVAM

Trafik ekiplerinin toplu taşıma araçlarında denetimleri de devam etti. Ekipler evrak kontrolü yaptıktan sonra vatandaşlara sosyal mesafe ve maske konusunda uyarılarda bulundu.

istanbulda-kisitlamasiz-ilk-cumartesi-duraklarda-yogunluk-1383-dhaphoto4.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN