Kıvanç Tatlıtuğ damatlık için alışverişe çıktı

Kıvanç Tatlıtuğ damatlık için alışverişe çıktı

Sevgilisi Başak Dizer’le Fransa’da nikah masasına oturacak olan Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün Akmerkez’deydi.

Önce ki gün Kıvanç Tatlıtuğ  Ak Merkez’de bir erkek giyim mağazasından alışveriş yapan oyuncu, evlilik hazırlıklarıyla ilgili soruyu “Şu an kesin tarih ve yer söylemem mümkün değil” diyerek yanıtsız bıraktı.

Tatlıtuğ, çekimleri haziran ayında başlayacak yeni bir diziyle ekrana döneceğini, ayrıca yaz aylarında bir sinema filminin de gündeme gelebileceğini açıkladıktan sonra oradan ayrıldı.

16-02/10/kivanccc

Kıvanç Tatlıtuğ Ak Merkez'de

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN