Kızılay'daki patlamada CHP'li Başkan Mehmet Yurtsever de öldü

Kızılay'daki patlamada CHP'li Başkan Mehmet Yurtsever de öldü

Ankara Kızılay'da dün gerçekleştirilen patlamada ölen 37 kişiden biri de CHP Keçiören Eski İlçe Başkanı Mehmet Yurtsever oldu.

CHP Keçiören Eski İlçe Başkanı Mehmet Yurtsever Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybetti

CHP'Lİ BAŞKAN SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ

Başkent’in göbeğine yapılan saldırıda 37 vatandaşımız hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler arasında CHP’de çeşitli kademelerde görev yapmış, geçen dönem CHP Keçiören İlçe Başkanı olan Mehmet Yurtsever de bulunuyor. CHP’yi yasa boğan ölümün ardından siyasetçilerden de taziye mesajları yağdı.

CHP Keçiören Eski İlçe Başkanı Mehmet Yurtsever, CHP’nin bir etkinliğine katıldıktan sonra, Kızılay’dan Balgat’taki evine gitmek üzere Güvenpark’taki dolmuş durağına gelmişti.

Patlama sırasında olay yerinde hayatını kaybettikten sonra Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Çorum’un Alaca İlçesi nüfusuna kayıtlı Mehmet Yurtsever’in cenazesi bugün ailesine teslim edilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN