Kızılay'ı kana bulayan teröristler Ereğli'de tanışmış

Kızılay'ı kana bulayan teröristler Ereğli'de tanışmış

Ankara Kızılay'da 35 vatandaşımızın ölümüne neden olan PKK'lı teröristler Seher Çağla Demir, Özgür Ünal ve Vahit Kılıç'ın yıllar önce Marmara Ereğlisi'nde tanıştıkları ortaya çıktı. Ünsal'ın kamuflaj olabileceği iddiası ise savcılık kaynakları tarafından yalanlandı.

[Karar]
HİLAL ÖZTÜRK
 
Ankara katliamındaki 3 terörist Seher Çağla Demir, Özgür Ünsal ve Vahit Kılıç'ın uzun süre önce Tekirdağ'a bağlı Marmara Ereğlisi'nde tanıştıkları ve ailecek ilişkileri olduğu anlaşıldı. Urfa'dan aracı satın alan İ.S adlı üçüncü terörist olduğu iddiası basına yansımıştı.


İ.S ASLINDA VAHİT KILIÇ

Ancak bu bilgi savcılık kaynakları tarafından yalanlandı. İ.S. diye birinin olmadığı, daha önce aracın yanında benzin istasyonunda çekilen fotoğrafı basına yansıyan fotoğrafın ise Vahit Kılıç'a ait olduğu düşünülüyor.

 
Bombalı aracı satın alan kişinin de Vahit Kılıç olduğu öğrenildi.
 
Özgür Ünsal'ın kamuflaj olmadığı, Seher Çağla Demir'in terörist olduğunu bildiği kaydedildi. 
 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN