KKTC’de FETÖ/PDY operasyonu: 4 tutuklama

KKTC’de FETÖ/PDY operasyonu: 4  tutuklama

KKTC’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Gazimağusa’nın Yıldırım köyünde yaptığı operasyonda 4 kişi tutuklandı.

Polis, gün içinde mahkemeye çıkartılan zanlıların evinde bulunan, FETÖ/PDY terör örgütü üyesi Fethullah Gülen’e ait kitap ve görüntüler ile çok sayıda dökümana el koydu.

KKTC Polis Basın Bülteni yaptığı açıklamada “Yasa dışı cemiyete ait propaganda nitelikli yayın bulundurmak” başlığıyla yer alan habere göre, dün akşamüzeri Yıldırım’da, E.G.’nın (K-40) evinde arama yapıldı. Evde, KKTC Bakanlar Kurulu tarafından yasa dışı terör örgütü olarak ilan edilen FETÖ/PDY terör örgütü üyesi Fethullah Gülen’e ait kitaplar ve VCD’ler bulundu, emare olarak alındı. E.G.( K-40) ile meseleyle ilgisi olduğuna inanılan T.B. (E-40), A. K. (E-47) ve F.K. (K-42) tutuklandı.
Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması devam ediyor.

KKTC/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN