Kobe Bryant'ın hangi kızı öldü? Gianna Bryant kimdir? Kobi Bryant’ın çocukları

Kobe Bryant'ın hangi kızı öldü? Gianna Bryant kimdir? Kobi Bryant’ın çocukları

Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant'ın ölümü tüm dünyayı yasa boğdu. Kobe ile birlikte kızı Gianna Bryant da hayatını kaybedenler arasındaydı. Peki Kobe Bryant’ın hangi kızı öldü? Grianna Bryant kimdir ve Kobe’nin kaç çocuğu var? İşte detaylar…

 

Los Angeles Lakers efsanesi Kobe Brytanyt’ın helikopter kazası sonrası hayatını kaybetmesinin ardından Kobe’nin kaç çocuğu olduğu merak ediliyor. Helikopter kazasında Kobe Bryant’ın kızı Gianna Bryant da bulunuyordu. Peki Gianna Bryant kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar…

KOBE BRYANT’IN ÇOCUKLARI

41 yaşında helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant'ın Gianna Maria-Onore Bryant, Bianka Bella Bryant, Natalia Diamante Bryant, Capri Kobe Bryant adından 4 dört çocuğu var.

Capri Kobe Bryant (Doğum tarihi: 2019)
Bianka Bella Bryant (Doğum tarihi: 2016)
Gianna Maria – Onore Bryant (Doğum tarihi: 2006)
Natallia Diamante Bryant (Doğum tarihi: 19 Ocak 2003)

20-01/27/kobe.jpg

GİANNA BRYANT KİMDİR?

Los Angeles Lakers efsanesi Kobe Brytanyt’ın California'da yaşanan bir helikopter kazası sonucu hayatını kaybetmesinin ardından kızı Gianna’nın da aynı uçakta öldüğü bildirildi. Gianna Maria-Onore, 1 Mayıs 2006’da doğdu. Gianna, babasının izinden gidiyordu ve onun gibi basketbolcu olmak istiyordu. Genç yaşına karşın yeteneği ile dikkat çekiyordu ve basketbolda geleceğin yıldızları arasında gösteriliyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN