Kocaeli'de Paralel Yapı operasyonu: Emniyet müdürleri gözaltında

Kocaeli'de Paralel Yapı operasyonu: Emniyet müdürleri gözaltında

Kocaeli merkezli 8 ilde düzenlenen Paralel Yapı operasyonunda aralarında emniyet müdürleri ve amirlerinin de olduğu 14 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli merkezli 8 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda üst  düzey emniyet mensuplarının aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Kocaeli'nin de aralarında olduğu 8 ilde operasyon gerçekleştirdi.

FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda, aralarında üst düzey emniyet mensuplarının da bulunduğu 14 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınanlar arasında 1'inci ve 2'inci sınıf emniyet müdürlerinin bulunduğu belirtiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN