Kolombiya'da polis karakolunda patlama: 3 ölü

Kolombiya'da polis karakolunda patlama: 3 ölü

Kolombiya’da hükümet karşıtı protestolar devam ederken, polis karakolunda meydana gelen patlamada 3 polis öldü, 10 polis de yaralandı.

Gösterilerin gün boyu ve gece de devam ettiği Kolombiya'nın Cauca bölgesindeki Santander de Quilichao kentinde bir polis merkezinde meydana gelen patlama sonucu 3 polis hayatını kaybederken, 10 polis de yaralandı. Şiddet olayları ve uyuşturucu kaçakçılığının yaygınlığı ile de bilinen Santander de Quilichao'daki patlama sonrası yansıyan görüntülerde oluşan enkaz ve yaralanan 10 polisin hastaneye kaldırıldığı görüldü.

Seçimlere hile karıştırıldığı gerekçesiyle başlayan gösteriler, ordunun da baskısıyla Devlet Başkanı Evo Morales'in istifasını getirmişti. Morales'in istifasının ardından bu defa da Morales destekçileri protestolara başladı. Bogota’da başlayan ve ülkenin çeşitli yerlerinde de devam eden protestolarda göstericiler ile güvenlik güçleri arasında çatışmalar da yaşanıyor.

KOLOMBİYA/DHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN