Konya'da altına kaçıran uyuşturucu satıcısı mahkemeye beline bağladığı poşetle gitti

Konya'da altına kaçıran uyuşturucu satıcısı mahkemeye beline bağladığı poşetle gitti

Konya'da uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 6 şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Altına kaçıran uyuşturucu satıcısı mahkemeye beline bağladığı poşetle gitti.

Şüphelilerden biri polis diğeri ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıdı. 4 şüpheli ise tutuklandı. Tutuklanan şüphelilerden 41 yaşındaki Abdullah Ö.'nün, adliyeye sevk edilmeden önce sağlık kontrolü için getirildiği hastaneye, sürekli altına tuvaletini yaptığı gerekçesiyle pantolonun üzerine belden aşağısına bağladığı poşetle geldiği görüldü.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri geçen salı sabahı düzenledikleri operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiası ile 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 1'i polisteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

ALTINA POŞET BAĞLADI

Diğer 5 şüpheli ise adliyeye sevk edildi. Konya eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden 41 yaşındaki Abdullah Ö.'nün, sürekli altına tuvaletini yaptığı gerekçesiyle pantolonun üzerinden belden aşağısına bağladığı poşetle gelmesi dikkat çekti. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i savcılıktaki sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, aralarında Abdullah Ö.'nün de bulunduğu 4 şüpheli uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

KONYA/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN