Konya'da Galatasaraylı Hakan Karaoğlu'na saldırıya soruşturma

Konya'da Galatasaraylı Hakan Karaoğlu'na saldırıya soruşturma

Konya'da Galatasaray taraftarı üniversite öğrencisi Hakan Karaoğlu'nun, Konyasporlu bir grup taraftarın saldırısına uğramasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında, saldırganların kimliği belirlendi. Olayla ilgili 4 kişi, gözaltına alındı.

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Atiker Konyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Ancak maçın oynandığı cumartesi günü bir Galatasaray taraftarına saldırı gerçekleşti.

TÜM RENKLER BİR OLDU

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes'in katıldığı imza gününe giden taraftarın imzalı formasını vermek istememesi üzerine holiganlar, sarı kırmızılı taraftara sözlü ve fiziksel tacizde bulundu. Saldırıda taraftarın elindeki forma alındı ve ateşe verildi. Sosyal medyada hızla gündem olan bu görüntüler, takım fark etmeksizin büyük tepki topladı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

DERBİYE DAVET EDİLDİ

Galatasaray Spor Kulübü bu olay üzerine harekete geçti. Saldırıya uğrayan Hakan Karaoğlu adlı taraftar, Fenerbahçe ile bu hafta oynanacak derbiye davet edildi! Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi olan Ural Aküzüm, 22 Ekim Pazar günü oynanacak derbide Karaoğlu'nu ağırlamak istediklerini açıkladı.

SORUŞTURMA AÇILDI

Öte yandan görüntülerin sosyal medyada gündem olması, yetkilileri de harekete geçirdi. DHA'da yer alan habere göre Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Karaoğlu'nun ifadesine başvuran polis, saldırganların kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Konyasporlu taraftarların saldırısına uğrayan Hakan Karaoğlu ise olayı "Maç günü Linnes'in imza törenien katılarak satın aldığım ürünü imzalattım. Daha sonra da stada doğru yürüdüm. O sırada 10-15 kişi tarafından saldırıya uğradım. Elimdeki Galatasaray Store poşetini vermemi istediler. Onlarla konuşarak anlaşabileceğimi sandım ancak bu mümkün olmadı. Daha sonra poşetimi alarak saldırdılar. Böyle bir olayla gündeme geldiğim için çok üzgünüm, konuyla ilgili olarak şikayette bulunacağım. Beni derbiye davet eden Galatasaray kulübüne teşekkür ediyorum. Pazar günü için sabırsızlanıyorum" ifadeleriyle anlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN