Konya'da işletmeci Taner Turan tarihi kafesini yaktı, intihar etti

Konya'da işletmeci Taner Turan tarihi kafesini yaktı, intihar etti

Ekonomik sıkıntılar dolayısıyla yaşanan intihar vakalarına bir yenisi Konya'dan eklendi. Uzun yıllardır Konya'da kafe işletmeciliği yapan Taner Turan, tarihi kafesini ateşe verdikten sonra intihar etti.

Konya’da kafe sahibi Taner Turan yaşadığı bunalım sonrası intihar etti. Uzun yıllardır Konya Sille’de Kozana Kafe’nin işletmeciliğini yapan, yaşadığı ekonomik sıkıntıların ardından bunalıma giren Taner Turan dün gece işlettiği kafeyi ve kafenin yanında bulunan evini ateşe verdikten sonra intihar etti.

Çevresinde oldukça sevilen bir sima olan Turan, Konya’nın turistleri en çok çeken bölgelerinden birinde kafe işletmeciliği yapıyordu. Turan’ın yakınlarına bir mektup bıraktığı belirtilirken, dün gece yaptığı sosyal medya paylaşımı sonrası intihar ettiği belirtildi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN