Konya'da karda kayarken, bacağına demir saplandı

Konya'da karda kayarken, bacağına demir saplandı

Konya Seydişehir İlçesi'nde 16 yaşındaki Gamze Yüksel, karda kaymak isterken dengesini kaybedip inşaat alanına doğru kayınca sol bacağına inşaat demiri saplandı. İtfaiye ekibinin demiri kesmesiyle ambulansla hastaneye kaldırılan genç kızın bacağındaki demir ameliyatla çıkarıldı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Alaylar 2 Mahallesi'nde meydana geldi. Gamze Yüksel, arkadaşlarıyla birlikte tepelik bölgeden oturarak aşağı doğru kaymaya başladı. Dengesini kaybeden Yüksel, hızla inşaat alanındaki demirlerin üzerine doğru kaydı. Sol bacağına inşaat demiri saplanan genç kız acı içinde kıvranmaya başladı.  

Durumu fark eden arkadaşları itfaiye ve sağlık görevlilerine haber verdi. Gelen itfaiye ekibi demiri kesti. Ambulansla alınarak hastaneye kaldırılan genç kızın bacağındaki demir ameliyatla çıkarıldı. Gamze Yüksel'in durumunun iyi olduğu bildirildi. 



KONYA/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN