Konyaspor'un Rumen futbolcu Adrian Ioan Hora ile anlaştı

Konyaspor'un Rumen futbolcu Adrian Ioan Hora ile anlaştı

Transfer çalışmalarını sürdüren Atiker Konyaspor bombayı patlatmak üzere. Aykut Kocaman yönetimindeki Yeşil-Beyazlılar kadrosunu Rumen bir forvetle güçlendiriyor.

Daha önce bir santrafor bir de ön libero alacaklarını açıklayan Konyaspor yönetimi golcü transferinde sona yaklaştı. Yeşil-Beyazlıların yeni golcüsünün Romanya 1. Lig'i takımlarından Pandurii Targu Jiu forması giyen Adrian Ioan Hora olduğu iddia edildi.

İDDİALARI REDDETMEDİ

Rumen basınının iddiasına göre Konyaspor, 27 yaşındaki golcü oyuncu ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Adrian Ioan Hora iddiasını reddetmeyen Konyaspor yönetimi, 27 yaşında Rumen bir santrfor ile görüştüklerini kabul etti. Transferin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

Adrian Ioan Hora geçtiğimiz sezon Pandurii formasıyla 37 resmi maçta 20 gol atmış ve 4 asist yapma başarısı göstermişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN