Kopyacı polisten sınav itirafı: Cevap anahtarı verilen sorulara göre hazırlandı

Kopyacı polisten sınav itirafı: Cevap anahtarı verilen sorulara göre hazırlandı

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra etkin pişmanlıktan yararlanan eski polis memuru, komiser yardımcılığı sınavı öncesi ezberletilen bazı sorularda yanlış cevapların bulunmasına rağmen işaretlemenin kendilerine gösterildiği şekilde yapılmasının istendiği ve cevap anahtarının buna göre düzenlendiğini anlattı.

İtirafçı olan eski polis memuru A.K’nin ifadesinde örgütün sınav oyunuyla ilgili şunları söyledi: “Şıkları ezberlemeye çalışırken bazı sorularda işaretli olanların doğru cevap olmadığını anladık. Bizden sorumlu kişiye ‘bazı şıklar yanlış, doğru olan şık başkası’ olduğunu söylediğimizde bize ‘Siz orada işaretli olan şıklara odaklanın. Sınav sonuçları okunduğu zaman bu şıklar değerlendirilecek, komisyona verilen cevap anahtarı budur, riske atmayın’ dedi”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN