Koray Aydın'dan MHP'li Yalçın'a 'Bahçeli' gafı yanıtı: Görevi mikserlik

Koray Aydın'dan MHP'li Yalçın'a 'Bahçeli' gafı yanıtı: Görevi mikserlik

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, iki gün önce yaptığı "Liderimiz Devlet Bahçeli" gafına ilişkin ilk kez konuştu. Aydın, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın tepkisine ilişkin ise, "Onun görevi mikserlik" dedi.

Koray Aydın, Yalçın'ın "Oradaki kitle kimi yuhaladı? MHP lideri Bahçeli'yi mi yoksa Koray Aydın'ın gafını mı? Bu soruların cevabı verilmelidir" açıklamasına ilişkin olarak "Geride kaldı. Semih Yalçın cevap vereceğimiz bir muhatabımız değil" dedi. 

"Onun işi gücü yok. Çok ciddiye almıyoruz" diyen Aydın, şöyle devam etti:

'GÖREVİ MİKSERLİK'

"Siz de ciddiye almayın. Pek ciddiye almış bir haliniz var. Onun görevi mikserlik. Ona böyle bir görev yüklenmiş. Ciddiye almayın"

NE OLMUŞTU?

Aydın'ın gafıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Semih Yalçın, şunları söylemişti:

"Soru şudur: Oradaki kitle kimi yuhaladı? MHP lideri Bahçeli'yi mi yoksa Koray Aydın'ın gafını mı? Bu soruların cevabı verilmelidir. İçerideki görüşmeden üç kişi dışarı çıkıyor. Sonra Koray Aydın, ‘Devlet Bahçeli' gafını yapıyor. Ardından gülüşmeler başlıyor ve 50-60 kişilik bir grup yuh çekiyor. Bu gaf karşısında iştahla gülen isimlerin konuya açıklık getirmesi gerekmektedir. İçeride böyle bir kumpas kurulmuş olabilir mi? Bunu da sorularımıza ekliyoruz."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN