Korkunç görüntüleri sosyal medyada yayınladı

Korkunç görüntüleri sosyal medyada yayınladı

18 yaşından küçük sevgilisini parkta darp ederken görüntülerini çekip sosyal medyada yayınlayan şahıs gözaltına alındı.

Kocaeli’nde 18 yaşından küçük bir şahıs, aynı yaştaki sevgisini darp ederek kamera ile kayda aldı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasından sonra genç kızı darp eden şahıs gözaltına alındı.

İzmit Kuruçeşme Hülya Sokak'ta 18 yaşından küçük olduğu belirlenen E.Ü., aynı yaşlardaki sevgilisi olduğu iddia edilen genç kızı darp ederek cep telefonu kamerası ile kayda aldırdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin hızla yayıldı. Korkunç görüntülerin tepki görmesi sonucu E.Ü., polis ekiplerince gözaltına alındı.

9.jpg

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde ise E.Ü., 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen sevgilisini önce tokatlıyor, itip düşürdüğü bankta ise saçından tutarak darp etmeyi sürdürüyor. Darp anlarında ise genç kızın ağladığı görülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN