Koronadan ölen doktordan geriye, 'Sağlık çalışanlarını sevin' paylaşımı kaldı

Koronadan ölen doktordan geriye, 'Sağlık çalışanlarını sevin' paylaşımı kaldı

Denizli'de, aile hekimi olarak görev yapan Dr. Soner Oğuz, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Dr. Oğuz'dan geriye, tedavi olurken yazdığı 'Sağlık çalışanlarını sevin' paylaşımı kaldı.

Denizli'nin Çivril ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan aile hekimi Dr. Soner Oğuz, 10 gün önce yeni tip koronavirüs (Kovid-19) belirtileri göstermesi üzerine test yaptırdı. Kovid-19 testi pozitif çıkan Dr. Oğuz, Çivril Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. 

Sağlık durumu ağırlaşan Dr. Oğuz, entübe halde Denizli'deki Özel Sağlık Hastanesi'ne sevk edildi. 2,5 yaşında ikiz çocukları olan Dr. Oğuz'dan bu sabah acı haber geldi. Dr. Oğuz, yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

'SAĞLIK ÇALIŞANLARINI SEVİN'

Dr. Oğuz'dan geriye ise, geçen 17 Aralık günü, hastanedeki tedavisi sürerken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kaldı.

saglik-calisanlarini-sevin-diyen-doktor-koronavirusten-oldu-7705-dhaphoto2.jpg

Oğuz, paylaşımında, "Pazar akşamı hafif üşüme titreme belirtileriyle başlayan hastalığım, salı akşamı dayanılmaz hale geldi…3 gece sabahı sabah ettim. Çarşamba günü PCR yaptırdım, akşamında Covid (+) olduğu haberi geldi. Son nefes dedikleri olsa gerek. Neredeyse son nefesim kalmıştı… 112 ile acile gittim. Soluk, herhalde 30 dakika daha gecikse ben de sağlık şehidi mi olacaktım bilmiyorum…Halen yaşıyorum ama bu sene neredeyse sorduklarımın yarısından fazlası bu hastalığı geçiren sağlık çalışanları. Ne şartlar altında olursa olsun, sağlığınız için çalışıyoruz herkes bilsin. Sizi seviyoruz ama siz de bizi sevin ve bize yardımcı olun lütfen…2-3 gün aranızda olamayacağım biraz dinlenmek istiyorum ama en kısa sürede aranıza katılacağım…Beni arayan mesaj çeken herkese teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım. Sağlık önce sağlık lütfen dikkat edin" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN