Koronavirüs testi pozitif çıkan basketbolcu maça çıktı

Koronavirüs testi pozitif çıkan basketbolcu maça çıktı

Fransa Basketbol Ligi'nde ASVEL oyuncusu Norris Cole koronavirüs testinin pozitif çıkmasına rağmen maça çıktı. Maç öncesinde takımın durumu bildirdiği Federasyonun 'ilk beşte yazılan bir oyuncunun maça çıkmak zorunda olduğu' cevabını verdiği ortaya çıktı.

Fransa Basketbol Ligi'nde Cholet'in, ASVEL'i ağırladığı maçta Amerikalı oyuncu Norris Cole'un koronavirüs testinin pozitif çıkmasına rağmen oynadığı ortaya çıktı.

ASVEL yetkilileri, Cole'un durumunu derhal Federasyon temsilcisine iletti. Fakat gelen yanıt "ilk beşte yazılan bir oyuncunun maça çıkmak zorunda olduğu" yönündeydi.

40 SANİYE SAHADA KALDI

Bunun üzerine Norris Cole, kendisine ilk beşte yer buldu. Maç öncesi seremonide rakip takım oyuncularıyla temaslı yumruk selamlaşması yaptı ve 40 saniye kadar sahada kaldı. Bu esnada maç topunu da tutan Cole, ASVEL teknik ekibi tarafından ilk fırsatta oyundan alındı. Maç sonrasında ASVEL'in yardımcı koçu Fauthoux, yetkililere bilgi vererek görevini yaptığını söyledi.

Erman Kunter'in çalıştırdığı Cholet cephesinden maç sonrasında sert bir açıklama geldi. Cholet belediye başkanı, tüm sorumluları ve federasyonu mahkemeye vereceğini duyurdu.

ASVEL'de cuma akşamı oynanan Milano maçı sonrasında, Koç TJ Parker ve iki oyuncunun da COVID pozitif olduğu açıklanmıştı.

ANADOLU EFES'TE 2 VAKA DAHA

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Efes'te de 2 kişi daha Kovid-19'a yakalanmış, Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada 'Rutin olarak yaptırdığımız Kovid-19 testlerinde A takım kafilemizde iki yeni pozitif vaka tespit edilmiştir' ifadeleri kullanılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN