Japonya'dan 159 ülkeye veto: Kısıtlamanın kapsamı genişletildi

Japonya'dan 159 ülkeye veto: Kısıtlamanın kapsamı genişletildi

Japonya, Kovid-19'a karşı 6 ülkeden yabancı yolcuların ülkeye girişini durdurma kararı aldı. Böylelikle kısıtlama kapsamına alınan ülke sayısı 159'a yükseldi.

Japonya, Kovid-19 vakalarının yayılmasını önlemek için Tayland ve Sri Lanka dahil 6 ülkeden yabancı yolcuların ülkeye girişini durduracağını açıkladı.

Kamu yayıncısı NHK'nin haberine göre Japonya, Kovid-19 salgınının ülke içinde yayılmasını engellemek amacıyla 6 ülkeden yolculara giriş kısıtlaması uygulayacak.

6 ÜLKE DAHA EKLENDİ

Bu kapsamda son iki haftada Tayland, Kamboçya, Seyşeller, Saint Lucia, Doğu Timor ve Moğolistan'a seyahat öyküsü bulunan yolcuların Japonya'ya girişi durdurulacak.

21 Mayıs'tan itibaren yürürlüğe girecek yönetmelik, Japon vatandaşlarını Japonya'da oturumu bulunan yabancıları ve aileleri etkilemeyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN