Koronavirüsü yenen Yeni Zelanda şokta! 3 ay aradan sonra ilk ölüm

Koronavirüsü yenen Yeni Zelanda şokta! 3 ay aradan sonra ilk ölüm

Tüm dünyayı kasıp kavuran yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yenen Yeni Zelanda’da, yaklaşık 3 ay aradan sonra ilk kez virüse bağlı olarak bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Yeni Zelanda’da yaklaşık 3 ay aradan sonra ilk kez yeni tip koronavirüse (Kovid-19) bağlı olarak bir kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi.

Yerel medyada yer alan haberde, koronavirüsten hayatını kaybeden kişinin ülkenin Auckland şehrinde ikamet ettiği, 4 çocuk sahibi 50 yaşında olduğu belirtildi. Kaldırıldığı Middlemore Hastanesi’nde hayatını bugün kaybeden kişinin, ülkede koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden en genç kişi olduğu ifade edildi.

ŞUANA KADAR 23 ÖLÜM

Ayrıca ülkede bundan önce en son koronavirüs kaynaklı ölümün 28 Mayıs tarihinde gerçekleştiği belirtildi. Ülkede şu ana kadar toplamda 23 kişinin koronavirüsten hayatını kaybettiği ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN