Kösem Sultan bulundu!

Kösem Sultan bulundu!

Eylül ayında başlayacak “Kösem Sultan” dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler açıklanmaya başladı. İşte Hülya Avşar'dan Beren Saat'e, dev kadro!

Hülya Avşar’ın Safiye Sultan olarak kamera karşısına geçeceği Kösem Sultan dizisinin kadrosu genişliyor. Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan’ın üstleneceği dizide Ulan İstanbul’da canlandırdığı Karlos karakteriyle büyük çıkış yakalayan Erkan Kolçak Köstendil ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Berrin karakteriyle dikkatleri çeken Yıldız Çağrı Atiksoy’un da rol alacağı açıklandı. Kösem Sultan bulunamadı haberlerine de son nokta konuldu. Bensu Soral, Sibel Kekilli ve Tuba Büyüküstün’le birlikte sık sık gündeme gelen Beren Saat, rolün sahibi oldu. İntikam’ın finalinden sonra dinlenmek için setlerden uzaklaşan Saat’in performansı merak konusu… 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN