Kozak: Denizli'ye 1.5 milyon dolar verildi mi açıklayın

Kozak: Denizli'ye 1.5 milyon dolar verildi mi açıklayın

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak yönetimi ağır eleştirirken "Denizli'ye 1.5 milyon dolar verildi mi, açıklayın" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü'nün deneyimli isimlerinden Hayri Kozak, Divan Kurulu'nda yine esti gürledi! Sporx'in haberine göre Sarı-kırmızılı yönetimi adeta topa tutan Kozak, genel sekreter Fatih İşbeçer ve başkan Dursun Özbek'i eleştirdi. Kozak ayrıca, Mustafa Denizli'ye 1.5 milyon dolar ödeme yapıldığını ve bu durumun açıklanması gerektiğini ifade etti.

"Bu bir skandaldır"

Kozak ayrıca, Galatasaray'ın resmi sitesinden kısa bir süre önce yapılan açıklamada da, "Koca başkan, resmi siteye koyulan yalan bir habere nasıl izin verebilir. Bunu biri açıklamalı. Galatasaray'ın gururu olan resmi sitesine yalan haber koyuyoruz. Bu bir skandaldır. Bunun hesabı soruluyor mu? Fatih Terim'e yapılan bile Hamza Hamzaoğlu'na yapılan kadar ağır değildi.”  şeklinde konuştu. 

Fatih İşbecer: Sevr antlaşması hafif kalır

Hayri Kozak'ın açıklamalarının ardından söz alan Fatih İşbeçer, "Bütün kontratlar Galatasaray'ın aleyhine durumda, biz bunları ortadan kaldırıyoruz. Sabri'nin sözleşmesi de bu şekildeydi. Galatasaray'daki kontratların yanında Sevr Antlaşması bağımsızlık anlaşması gibi kalır, hepsi Galatasaray'ın zararına. Şu anda yönetimimizin kelle koltukta. Elbette bazı hatalar oluyor, bunlar için de özür diliyorum ve tedbirlerimizi alıyoruz. Galatasaray'ın kaynaklarının harcanmasına izin vermeyeceğiz, bazı insanlar zenginleşirken; Galatasaray fakirleşti." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN