KPSS 2019/6 Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu yayınlandı!

KPSS 2019/6 Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu yayınlandı!

Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Konu ile ilgili detayların yer aldığı KPSS 2019/6 kılavuzu yayınlandı. Adaylar 21-27 Kasım 2019 tarihleri arasında ÖSYM'ye başvuruda bulunabilecek. İşte detaylar...

Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda KPSS 2019/6 tercih kılavuzu yayınlandı.

2018 KPSS'den puan alan kişilerin başvuruda bulunacağı KPSS 2019/6 personel alımı tercih başvurusu için geri sayım sürüyor. İşte, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı KPSS 2019/6 tercih kılavuzu ve personel alımı başvurusu hakkında bazı bilgiler...

AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI TERCİH KILAVUZU

ÖSYM'nin yayımladığı KPSS 2019/6 tercih kılavuzu ile gerçekleştirilebilecek olan personel alımı başvurusu, pek çok pozisyonu kapsayacak. Ortaöğretim, Ön Lisans ve Lisans mezunlarının başvuruda bulunabileceği bölümler, kılavuz aracılığıyla görüntülenebilecek.

Ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanları kullanılacak.

2018 YILININ KPSS PUANI DİKKATE ALINACAK

Adayların bu kılavuzda sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için, 22 Temmuz 2018, 7 Ekim 2018 ve 4 Kasım 2018 tarihlerinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavlarından (2018-KPSS Lisans, 2018- KPSS Ortaöğretim ve 2018-KPSS Ön Lisans) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekecek.

TERCİH KILAVUZLARI İÇİN TIKLAYIN

TERCİH BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Adaylar tercihlerini 21-27 Kasım 2019 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebilecek. İnternetten tercih gönderme işlemleri 27 Kasım 2019 tarihinde saat 23.59’da sona erecek.

Tercihler yapılırken, sözleşmeli pozisyonlar için “Aranan Nitelikleri” gösteren sütunlardaki koşulları dikkatle incelemek ve uyup uymadığını belirlemeniz son derece önemli olacak. Uymayan kriterlere rağmen başvuranların müracaatı iptal edilebilecek.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN