KPSS soruları nasıldı, zor muydu kolay mıydı? 20 Kasım KPSS yorumları!

KPSS soruları nasıldı, zor muydu kolay mıydı? 20 Kasım KPSS yorumları!

Rekor katılımla 20 Kasım 2016 Pazara günü gerçekleştirilen KPSS yorumları adaylar için merak konusu oldu. Adaylar sınav sorularının cevaplarını beklerken bir yandan 20 Kasım KPSS sorular nasıldı, zor muydu veya kolay mıydı merak ediyor. haberimizden konu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. KPSS sınav yorumlarını ve Matematik, Tarih , Coğrafya ve yurttaşlık soruları nasıldı, zor muydu , kolay mıydı gibi soruların yanıtlarını burada bulabilirsiniz.

3 milyon 500 bin başvuru ile rekor kıran Kamu Personeli Seçme Sınavı ortaöğretim oturumu 20 Kasım saat 10.00'da yapıldı. Milyonlarca aday memur olabilmek için ter döktü. Sınavdan sonra merak edilen ise soruların nasıl olduğu, zor veya kolay olup olmadığı oldu. Haberimizden 20 Kasım KPSS'deki tüm branşlardaki soruların yorumlarını bulabilirsiniz. Sınava ilişkin tüm detayları karar.com adresinden takip edebilirsiniz.

Zorlu sınavın soruları ve cevapları ise merak ediliyor. Sınava giren adaylar en çokta sınav yorumlarını merak etmeye başladı. Bazılarına göre zor bazılarına göre kolay olan sınavlara ilişkin tüm detayları haberimizden takip edebilir ayrıntıları bulabilirsiniz. İşte 2016 KPSS Matematik, Tarih , Coğrafya ve yurttaşlık soruları yorumları...

KPSS SONUÇLARI

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacaktır. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir. ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere “Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi” işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir “Sonuç Belgesi Kontrol Kodu” basılmaktadır. Söz konusu işleme sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

KPSS SORULARI YORUMLARI

Hatice Koç
Peki 3 katlı apartmana bir türlü yerleşemeyen ailelere ne demeli #KPSS

Meral Ayyıldız ‏@meralayyldz1
#kpss o matematik soruları bana mı çerezdi yoksa herkese mi

Ömer Ürgen 

Ömer halisdemir ve apartman sorusu harbiden iyiydi #KPSS

İlkim Ç.
Apartman sorusu için apartman çizmedim sınavım geçerli sayılır mı?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN