Kral Selman'dan af kararı

Kral Selman'dan af kararı

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Yemen'de konuşlanmış ordu personeli hakkında verilmiş askeri ve mesleki cezalar için af kararı çıkardığı bildirildi.

Suudi Arabistan Haber Ajansı SPA'nın haberine göre, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Yemen'deki askeri personelden ceza almış olanlar hakkında af kararı çıkardı.

Kraliyet af kararında şu ifadeler yer aldı:

"Arap koalisyon güçlerinin çatısı altında Yemen'de savaşan silahlı kuvvetler personelinin göstermiş olduğu özverili gayretlerini takdir ederek, kendileri ile ailelerinin mutlu ve memnun edilmesi için belirli kural ve esaslara bağlı kalarak, Yemen'de askeri operasyonlara katılan personel hakkında verilmiş olan askeri ve mesleki cezalar af edilmiştir."

Ayrıca açıklamada, af talebinin Veliaht Prens ve Savunma Bakanı Muhammed bin Selman tarafından geldiğine işaret edildi.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN