Kraliçe Elizabeth'in kaldığı şatonun duvarında şaşırtan ilan

Kraliçe Elizabeth'in kaldığı şatonun duvarında şaşırtan ilan

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in İskoçya’daki Balmoral Şatosu'nun duvarına ilginç bir ilan asıldı. Yetkililer, turistlerin sıkça gezdiği şatonun duvarına tuvalet ihtiyacını giderdiği gerekçesiyle “İhtiyacınızı, Şato’dan 30 metre ileride giderin” sözlerini içeren ilan asıldı.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in İskoçya’nın Aberdeen kentinde bulunan ve bir doğa harikası olan Balmoral Şatosu’nun başı bugünlerde doğa gezginleriyle dertte.

Kraliçe’nin kış aylarında kaldığı aile şatosunun yetkilileri, şato ve çevresinde tuvalet ihtiyacını açık havada giderenleri uyardı.

Açıklamada “İşemek istiyorsanız lütfen 30 metre ilerdeki ırmak veya küçük gölleri kullanın. Diğer ihtiyaçlarınızı gidermek için binalardan, patikalardan, su kaynaklarından ve hayvan çiftliklerinden mümkün olduğunca uzağa gidin” denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN