Kremlin Sözcüsü Peskov: Putin Libya'ya asker göndermedi

Kremlin Sözcüsü Peskov: Putin Libya'ya asker göndermedi

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Libya'ya asker göndermediğini ve bu yönde bir emir vermediğini söyledi. Peskov, Libya'da öldüğü ileri sürülen subayın cenaze töreninden de haberi olmadığını ileri sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Rusya, Libya'daki savaşı en üst düzeyde yürütüyor" sözleri, bugünkü basın toplantısında Kremlin Sözcüsü Peskov'a soruldu.

Peskov, "Rusya Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı Vladimir Putin, Libya'ya asker göndermedi ve bu konuda hiçbir emir vermedi. Libya’da Rus askeri bulunmuyor" yanıtını verdi.

Basın mensupları, BBC'nin gündeme getirdiği 'Libya'da ölmüş olabileceği düşünülen bir Rus subay için Orenburg'da düzenlenen cenaze töreni' hakkında Peskov'dan bir açıklama istedi.

Dmitriy Peskov, "Bu konuda bilgim yok. Size bu konuda açıklama yapamam" karşılığını verdi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN