Kremlin'den S-400 açıklaması: Teslimatta gecikme yok

Kremlin'den S-400 açıklaması: Teslimatta gecikme yok

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye'ye S-400 bataryalarının teslimatının gecikebileceği tartışmalarının sorulması üzerine, "Hayır bir gecikme söz konusu değil, her şey yolunda" dedi.

"Teslimat ilk başta planlanan zamandan önce yapılıyor, Türk tarafının ricası üzerine bu şekilde yapılıyor. Her şey plana göre ilerliyor" diye ekleyen Peskov şu vurguyu yaptı: "Teslimatın günü ya da ayı gibi ince ayrımlara gelirsek, bunun gibi sorulara cevap vermek Kremlin'in işi değil."

HULUSİ AKAR'IN AÇIKLAMASINDAN SONRA 

Kremlin Sözcüsü'nün açıklaması, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın pazartesi günü yaptığı bir açıklamayı izliyor. Akar söz konusu açıklamasında, "S-400 anlaşması imzalandı ve bitti, bunun böyle bilinmesi lazım" demiş ancak "Haziran'da yetişmeyebilir ama önümüzdeki aylarda gelecek" diye eklemişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN