Kucağında çocuğu ile dehşeti yaşadı! Taciz ettiği kadına balta ile saldırdı

Kucağında çocuğu ile dehşeti yaşadı! Taciz ettiği kadına balta ile saldırdı

Aylardır taciz ettiği genç kadına balta ile saldıran adam dehşet saçtı. Kucağındaki bebeği ile kendisini korumaya çalışan kadının baltalı saldırgan ile mücadelesi güvenlik kameralarına yansıdı. Genç kadına saldıran adamın tacizden gözaltına alınıp serbest bırakıldığı öğrenildi.

Hindistan’da aylardır taciz ettiği genç kadının evine giden baltalı saldırgan dehşeti yaşattı. Kucağında küçük bebeği ile canını kurtarmaya çalışan genç kadının baltalı saldırgandan  kaçmaya çalıştığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Öldürmeye teşebbüsten aranan baltalı saldırganın genç kadını defalarca taciz ettiği ve gözaltına alınıp serbest bırakıldığı gün öğrenildi. 

AYLARDIR TACİZ EDİYOR

Hindistan’ın Hyderabad şehrindeki Meerpet bölgesinde, 26 yaşındaki Rahul Goud  adlı kişi, aylardır taciz ettiği kadını evinde yakaladı. Kucağında bebek olan kadına baltayla saldıran Goud, sokak ortasında dehşet saçtı. 

hindistan-taciz3.jpg

ZOR ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Kameralar tarafından an be an kaydedilen görüntülerde saldırgan Goud'un taciz ettiği kadının evine motosikletle geldiği ve baltayla defalarca saldırdığı görüldü. Kucağında bebeği ile panik yaşayan kadının zor anları kameraya yansırken, başka bir kadının da olayın şokuyla korkudan kaçtığı görüldü. Saldırgan daha sonra motosikletine binerek, olay yerinden uzaklaştı.

hindistan-taciz1.jpg

CİNAYETE TEŞEBBÜSTEN YARGILANACAK

Genç kadının daha önce Goud'u polise şikayet ettiği, gözaltına alınan saldırganın daha sonra serbest bırakıldığını bildirildi.  Saldırgan Goud'un gözaltından çıktığı gün elindeki baltayla aylardır taciz ettiği kadına saldırdığı ifade edildi. Baltalı saldırganın yakanalarak, ‘cinayete teşebbüsle’ suçundan yargılanacağı kaydedildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN