Küçük Batuhan'ın sınıfında hüzünlü veda töreni

Küçük Batuhan'ın sınıfında hüzünlü veda töreni

Mersin'de 22 Nisan'da, okul bahçesindeki 23 Nisan provaları sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki Batuhan Işık için bugün sınıfında tören düzenlendi.

Merkez Yenişehir ilçesi Namik Kemal Ortaokulu'nda 22 Nisan'da yapılan provalar sırasında fenalaşan ve götürüldüğü hastanede hayatını kaybeden Batuhan Işık'ın eğitim gördüğü 6-D sınıfındaki arkadaşları sırasını çiçeklerle süsledi.

Sırasına Beşiktaş forması

Kalp krizi sonucu öldüğü belirlenen Batuhan'ın taraftarı olduğu Beşiktaş'ın forması da sırasına bırakıldı. Sınıf arkadaşı Mustafa Göçmen, Batuhan ile aynı serviste okula gelip gittiklerini ifade ederek, "Serviste çoğunlukla telefonla oyun oynardık. Hep oyun açtığımız zaman 'çıldırtmayın beni' diye bağırır, espiriler yapardı.


Yaşamım boyunca unutamayacağım bir olay bu

Çok iyi bir arkadaşımdı, üzgünüz" dedi. Sınıf öğretmeni Metih Bahçe ise 25 yıllık öğretmenlik hayatında ilk kez böyle acı bir olayla karşılaştığını belirterek, "Yaşamım boyunca unutamayacağım bir olay bu.

Nasıl öğretmenlik yaparım doğrusu bilmiyorum

Bundan sonra nasıl öğretmenlik yaparım doğrusu bilmiyorum. Sanırım öğrenciler bu konuda bize destek olacaklar. Batuhan çok akıllı bir çocuktu, zeki bir çocuktu" diye konuştu.

MERSİN/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN