Küçükçekmece'de cinsel istismara uğrayan çocuk ile ilgili yeni açıklama

Küçükçekmece'de cinsel istismara uğrayan çocuk ile ilgili yeni açıklama

Küçükçekmece'de cinsel istismara uğrayan 5 yaşındaki çocuk ile ilgili yeni bir açıklama geldi. İstanbul Tabip Odası, küçük çocuğun hayati tehlikeyi atladığını belirterek şunları kaydetti: "İstismara uğrayan çocuğumuzun hastanedeki tedavisi bitmiş olup, hayati tehlikesi olmadığından ailesine teslim edilmiştir."

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde cinsel istismara uğrayan 5 yaşındaki çocuğun son durumuna ilişkin olarak bir açıklama yapıldı.

İstanbul Tabip Odası, Twitter'da yaptığı paylaşımda küçük çocuğun hayati tehlikeyi atlattığını bildirdi. ​Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Küçükçekmece'de istismara uğrayan çocuğumuzun hastanedeki tedavisi bitmiş olup, hayati tehlikesi olmadığından ailesine teslim edilmiştir. İstanbul Tabip Odası olarak sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN