Dünyaca ünlü yazar Paulo Coelho, yeni kitabını Mete Gazoz'a adadı

Dünyaca ünlü yazar Paulo Coelho, yeni kitabını Mete Gazoz'a adadı

Dünyaca ünlü Brezilyalı yazar Paulo Coelho, Okçu'nun Yolu isimli son kitabını olimpiyat şampiyonu milli okçumuz Mete Gazoz'a adadı.

Simyacı başta olmak üzere, 80'in üzerinde dilde yayımlanmış kitapları 300 milyonun üstünde satan Brezilyalı yazar Paulo Coelho'nun yeni kitabı 'Okçu'nun Yolu', 21 Eylül'de okuyucuyla buluştu.

Brezilyalı yazar, twitter hesabından yaptığı paylaşımda yeni kitabını 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda, Türk okçuluk tarihinin ilk olimpiyat altın madalyasını kazanarak bizi gururlandıran milli okçumuz Mete Gazoz'a adadığını duyurdu.

'O OKÇULUK DAHİSİ, BU DA BENİM OKÇULUK ESERİM'

Coelho, Mete Gazoz için "O okçuluk dahisi, bu da benim okçuluk eserim. Bu kitabı Mete Gazoz'a adıyorum." dedi. Mete Gazoz'un ok attığı bir görüntünün önünde poz veren Coelho, Gazoz'a bir kitap da imzaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN