"El Yapımı Aşk" Akatlar'da tiyatro severlerle buluşuyor

"El Yapımı Aşk" Akatlar'da tiyatro severlerle buluşuyor

Tiyatro severler "El Yapımı Aşk" oyunuyla buluşuyor. 10 Şubat'ta promiyeri yapılan "El Yapımı Aşk" oyunu bu kez de 7 Mart günü Akatlar Kültür Merkezi'nde sahne alacak. Çisil Oral'ın kaleme aldığı ve Yosi Mizrahi ile başrolü paylaştığı "El Yapımı Aşk'ı" Murat Sarı yönetirken, oyuncu kadrosunda Erbil Koru da olacak.

Çisil Oral'ın kaleme aldığı ve Yosi Mizrahi ile başrolü paylaştığı "El Yapımı Aşk" eleştirmenlerden tam not aldı. Promiyerini 10 Şubat'ta yapan "El Yapımı Aşk'ı" Murat Sarı yönetirken, oyunun oyuncu kadrosunda Yosi Mizrahi ve Çisil Oral ile birlikte Erbil Koru da yer alıyor.

Evlilikler, kadın-erkek ilişkilerinin bitmek bilmeyen gizemi, aşk ve hayallerin anlatıldığı, sürprizlerle dolu romantik komedi türündeki tiyatro oyunu 7 Mart'ta Akatlar Kültür Merkezi'nde tiyatro severlerle buluşuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN