Gibi'nin 6 ay önceki videosu viral oldu: Adamın adı Zafer'di lan!

Gibi'nin 6 ay önceki videosu viral oldu: Adamın adı Zafer'di lan!

Oyuncu Zafer Algöz'ün Gibi'ye yönelik eleştirisi ardından dizinin 6 ay önceki bir sahnesi sosyal medyada viral oldu. Kıvanç Kılınç'ın sözlerine Feyyaz Yiğit "Adamın adı Zafer'di lan..." şeklinde yanıt vermesi, sosyal medya kullanıcıları tarafından "öngörü" olarak yorumlandı.

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı ‘Erşan Kuneri’ dizisinin oyuncularından Zafer Algöz’ün, diziyi beğenen ve içinde ‘Gibi esintilerinin’ olduğunu söyleyen bir Twitter kullanıcısına verdiği yanıt gündeme oturdu.

Algöz’ün bu sataşmasına Gibi cephesinden ilk yanıt, sevilen yapımda ‘İlkkan’ karakterine hayat veren oyuncu Kıvanç Kılınç’tan geldi. İsim vermeden Algöz’ün sözlerini eleştiren Kılınç, “Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor” diye konuştu.

Tartışmalar devam ederken, dizinin 6 ay önce yayınlanan bir sahnesi yeniden viral oldu.

Feyyaz Yiğit, "Aha bizim dingil çıktı" sözleri ardından Ahmet Kürşat Öçalan, "Ya hocam hep sen ders verecek değilsin ya. Bak böyle bir kaç sıradan insan muazzam bir ders verdiler sana" dedi.

Kıvanç Kılınç'ın "Değil mi Fatih hocam" sözlerini Feyyaz Yiğit, "Adamın adı Zafer'di lan..." diyerek düzeltmesi dikkat çekti.

Sosyal medya kullanıcıları "Feyyaz Yiğit geleceği görüyor" yorumunda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN