Kanye West, bir hafta kala Coachella Müzik Festivali programını iptal etti

Kanye West, bir hafta kala Coachella Müzik Festivali programını iptal etti

Mahkeme kararıyla adını resmen “Ye” olarak değiştiren rapçi Kanye West, Coachella Müzik Festivali'nin başlamasına bir hafta kala festival programından ayrılma kararı aldı.

Rapçi Kanye West, Coachella müzik festivalinin başlamasına bir hafta kala programdan ayrılma kararı aldı.

Kanye West, boşandığı eski eşi Kim Kardashian ve Kardashian'ın yeni sevgilisi Pete Davidson’a yönelik sosyal medya paylaşımları nedeniyle tepkilerin odağı haline gelmişti. West, Pete Davidson hakkında tehdit boyutuna varan paylaşımlarını eleştiren komedyen Trevor Noah hakkında ırkçı ifadeler kullanmasının ardından sosyal medya platformu Instagram’dan 24 saatliğine engellenmişti.

Instagram’ın engelinin ardından West’in Grammy Ödül Töreni’nde sahne alma planı da iptal edilmişti.

West’in Coachella Müzik Festivali programından ayrılma kararının sebebi henüz bilinmese de son zamanlarda yaşananların etkisi olabileceği belirtiliyor.

Geçtiğimiz günlerde JustJared'e konuşan Kardashian’lara yakın bir kaynak, Kanye West'in, kamuoyu önüne çıkmama ve iyileşmek için uzaklaşma kararı aldığını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN